Hvor mange e-mails fik du i dag? Hvor mange breve fik du?

Det er ikke uden grund, at det personlige brev huskes bedre end sms og e-mail! Filipsen Grafisk Produktion har gennem de sidste år, haft stor succes med at tilbyde vores kunder adresserings-, kuverterings- og pakkeløsninger.

I dag er det sjældent at modtage trykte direct mails. En kreativ tryksag, skiller sig ud fra mængden og er et effektivt redskab at markedsføre sig med. En tryksag er fysisk og kan gemmes. Den kan tages frem når det er belejligt, hvorimod nettet er flygtigt, hvor man søger, surfer og glemmer.

Vi har stor erfaring i direct mails i alle mulige udformninger

Det lyder kedeligt, men brug alligevel lige et minut på at læse de næste seks punkter.

Klik på de nedenstående bjælker og læs mere:

Print af adresser direkte på dine tryksager (magasiner, blade, kuverter, brevpapir mm.)

Inkjet print af adresser på dine tryksager
Vi kan printe hurtigt og effektivt på alle overflader. Både på papir og direkte på folie eller på bagsiden af et katalog.

Vi modtager adressefiler, som klargøres afhængig af forsendelsesform og portoudbyder så størst mulige portorabat opnås.

Der kan f.eks. printes med stregkoder, logo, returadresse. 

Vi rådgiver og vejleder inden for print og postsortering af data. Der kan være mange penge at spare allerede i processen for validering af adressefiler. Distributørerne stiller i dag mange krav til forsendelserne, og det er derfor vigtig, at slutproduktet er bundtet, sorteret og mærket korrekt

Pakning i kuverter

Det er ikke tilfældigt, at det personlige brev huskes bedre end en sms-besked eller en e-mail. Et brev skal åbnes, og indholdet skal læses – som modtager af et brev, er man i fysisk kontakt med papiret, og et brev sletter man ikke på samme måde som en e-mail.

Et brev skaber troværdighed og opmærksomhed. God kuvertering er en vigtig del af en effektiv direct mail kampagne.

Breve kan pakkes maskinelt og manuelt – alt efter oplag, uformning m.v.

Et godt og billigt alternativ til kuverter

Vi tilbyder at plastfoliere tryksager, tidsskrifter m.v., og vi kan tillige tilbyde at adressere direkte på folien.

Udnyt den skjulte reklameværdi i foliepakning og beskyt samtidig dine tryksager i mod vind og vejr. Udnyt også portogrænserne da folie kun vejer 3-5 gr. pr. afsnit. Det kan medføre store portobesparelser. De plastfolier vi benytter fremstilles i CO2 neutrale materialer.

Ønskes farvet folie med logoprint kan vi også skaffe det hos.

Håndarbejde

Alt det maskinerne ikke kan kuvertere eller foliere kan flittige hænder klare.

Vi klarer det meste f.eks. salgsdisplays, produktæsker, reklameprøver, firmagaver, samling af ringbind, outsourcing af daglig vareekspedition – herunder bl.a. webshops.

Der er penge at spare…

Vore samarbejdspartnere har aftaler med samtlige distributører. De er bl.a. godkendte leverandører til både Post Nord, Bladkompagniet, DAO og FK Distribution. De leverer dagligt post til postdistributører i Europa, og har stor erfaring i denne form for sortering og pakning.

Vi har samtidig et bredt netværk og samarbejde med bl.a. udbydere af disse portoprodukter.

Kontakt os for mere information, og spar penge med de portoaftaler vi har forhandlet os frem til.

Vi opbevarer dine tryksager

Du har mulighed for at få opbevaret dine tryksager, kuverter, brevpapir osv. Det betyder besparelse af transport og tid. Når tryksagerne kan plukkes direkte fra lager til pakning, er ekspeditions- og pakketiden lynhurtig .

Online lagerhotel
Med et online lagerhotel har du mulighed for at opbevare mere en blot tryksager der skal pakkes. Her kan du via et log-ind, se aktuel lagerstatus. Hvor som helst, og når som helst. Du kan bestille pluk og forsendelse af dine varer til dine modtagere. Via gode aftaler på forsendelse og logistik sikrer vi billigste forsendelsesform. Vi garanterer hurtig ekspedition. Det er smart og nemt at outsource sit tryksagslager.


    Tag det første skridt og lad os lære hinanden at kende

    Gør man som man altid har gjort, kan man være sikker på at få de resultater man altid har fået. Prøv noget nyt – sammen kan vi skabe de forandringer, som nytænkning og nye tiltag automatisk åbner op for.

    Vi kan tilbyde dig mere end de fleste af vore kolleger