filipsen_helbindsbøger_paperback_trykning_bogproduktion_tryk_broker_garnhæftning

Hele og halve løsninger - det drejer sig om bogproduktioner.

Skal du udgive en bog, eller skal vi gøre det for dig? – vi hjælper og rådgiver dig, så du får den bedste løsning på dit bogprojekt.

Hos os er god råd gratis, fordi vi ved at de rigtige grafiske løsning skaber de bedste resultater.

Klik på bjælkerne og læs mere.

Lad os kende dine ønsker og de forestillinger du har omkring dit kommende bogprojekt – jo mere vi ved, jo nemmere kan vi rådgive om den bedste grafiske løsning….

Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dine ønsker, så derfor afser vi den tid der skal til, for at stille spørgsmål.

Hvad vil du gerne opnå, og hvad er udgangspunktet? Vil du gerne stå for en del af arbejdet selv, eller skal vi hjælpe med det hele?

Skal bogen udgives? Vil du selv stå for det, eller skal vi hjælpe med ISBN-numre m.v?

Vi bestræber os på at stille spørgsmål, og give modspil – foreslå alternative formater, papirer m.v., idet vi synes du skal nyde godt af den erfaring vi har når det drejer som om bøger.

Værd at vide:

 • Du får del i de økonomiske stordriftsfordele vi har.
 • Du bliver en stor kunde i en mindre virksomhed.
 • Du undgår de fejl der ofte sker når man handler på nettet, eller i en “tryksags-shop”.
 • Du sparer tid og penge på vores personlige rådgivning.
 • Du har én kontaktperson, der varetager og kender dine ønsker og krav.
 • Du får del i de mere end 30 års erfaring vi har i bogproduktioner………

Bogbinding, er som navnet siger – måden en bog bliver indbundet på, og der er mange muligheder.  “helbind”, “halvbind”, “stift bind” eller “indbundne bøger” – ja, kært barn har mange navne.

Bogomslag kan udformes på mange forskellige måder, og i mange forskellige prislag, så vi anbefaler at du kontakter os, så vi sammen kan finde den rette løsning til dine bøger.

Bøger i stift bind, består som udgangspunkt af ca. 2,0 mm. bogbinderpap, som påklæbes trykark, kunstlæder, canvas eller andet materiale så som f.eks.:

Geltex: Et stærkt materiale, som findes i mange forskellige farver og strukturer – er velegnet til at trykke på, og giver omslaget et “rough look”.

Bookkram: Findes i mange kulører – lige fra neonfarver og glimmer til almindelige standardfarver. Et meget slidstærkt bind til en fornuftig pris.

Kunstskind: Materialet minder om skind, og har en halvblank overflade.

Læderindbinding: Et meget eksklusivt bind i ægte læder. Findes i både mat og blank udgave i farverne sort, beige, hvidt og brunt.

Halvbind: En bog, hvor hjørnerne og ryggen er af læder. Resten af bindet består af dekopapir som fås i mange forskellige udgaver

Ovenstående er blot et lille udvalg af de mange, mange forskellige muligheder der foreligger når en bog skal indbindes.

Kontakt os for en uforpligtende snak, og lad os vejlede dig i dit næste bogprojekt.

Den mest almindelig bogform kaldes “paperbacks” bøger – eller det man i gamle dage kaldte “billigbøger”. En paperback bog, er indbundet i et stift pap- eller kartonomslag, og er billigere og hurtigere at fremstille, end bøger i stift bind.

Omslaget kan evt. kascheres, blind- eller foliepræges ligesom der også er mulighed for klapper og mange andre effekter.

Vores priser på bøger er yderst konkurrencedygtige – i store, men så sandelig også i små oplag.

Vi leverer bøger i alle oplag, store som små.

Kirkebøger, slægtsbøger med stamtræ eller gæstebogen fra en helt speciel lejlighed – vi fremstiller det hele, så eftertiden også har noget at glæde sig over.

Uanset udformning, antal og kvalitet, tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende tryksagssnak om netop dit bogprojekt.

Har du lyst til at udgive din egen bog, og selv stå for udgivelsen? – det er der mange der har gjort med stor succes, og vi hjælper dig gerne med at komme i gang.

Vi ved hvad andre har gjort – af gode og mindre gode erfaringer, og den viden deler vi gerne med dig, så din udgivelse kan blive succesfuld.

Forlaget Filipsen, er et bogforlag, som kan udgive – eller hjælpe dig med at få udgivet dine bøger.

Bogforlaget tilbyder alt, lige fra korrekturlæsning, omskrivning og redigering af manuskripter.

Ønsker du f.eks. at stå for en selvudgivelse, kan du gøre det i samarbejde med os, og bruge de ISBN-numre vi ligger inde med. Ligeledes kan vi sørge for lektørudtalelser m.v, og vi kan stå for en fornuftig markedsføring af udgivelsen.


  Tag det første skridt og lad os lære hinanden at kende

  Gør man som man altid har gjort, kan man være sikker på at få de resultater man altid har fået. Prøv noget nyt – sammen kan vi skabe de forandringer, som nytænkning og nye tiltag automatisk åbner op for.

  Vi kan tilbyde dig mere end de fleste af vore kolleger

  Tæt personlig kontakt, hvor ingen bliver overset!

  Du får én kontaktperson, som sikrer en strømlinet grafisk produktion. Lad dig inspirere, så vi sammen kan skabe de rette grafiske løsninger.