Velkommen til Filipsen Grafiske Løsninger
...vi er ikke så tunge at danse med

Outsourcing sikrer uafhængige grafiske løsninger og optimal rådgivning
– til gavn for dig, og dit markedsføringsbudget.

  Vores vigtigste aktiv er grafisk know-how og netværksløsninger. Vi samarbejder med en vifte af grafiske aktører i ind- og udland. Det sikrer dig den bedst opnåelige kvalitet til markedets bedste priser.

  Vi rådgiver og hjælper vores kunder til at få mest muligt ud af markedsføringsbudgettet. Vi er ikke afhængige af at skulle fylde egne maskiner op, og vi har ikke en masse faste omkostninger som vores kunder skal betale for..

   Føler du dig overset i online-shoppen? Og hvor sikker er du på, at din bestilling på internettet, lever op til dine forventninger?

   Kender du det?
   “Du har lige købt tryksager fra dit trykkeri, eller tryksags-shop på nettet… Pludselig finder du ud af, at regningens størrelse var det eneste, der oversteg dine forventninger”. 

   Filipsen Grafisk Produktion – et godt alternativ. Vi har nemlig alt det, som traditionelle trykkerier og web-shops også har – men som regel til bedre priser og vilkår.

   Det er vores ønske, at du præcis ved hvordan du kan skabe økonomiske og tidsmæssige besparelser på dine tryksagsindkøb. Det er vigtigt, at du har den rigtige mavefornemmelse og ved at dine tryksagsindkøb og indkøbsbetingelser er optimale – hver gang.

   Hvor vil du helst købe grafiske løsninger? I et mindre firma, hvor du får høj service og personlig kontakt, eller via en web-shop, hvor service ofte er et fremmedord.

   Bedre, kvalitet, service og personlig kontakt - Vi tilbyder grafiske løsninger, til priser som dit markedsføringsbudget vil elske.

   Den bedste grafiske løsning til dig

   Vores spidskompetencer ligger dér, hvor vores kunder får de største fordele og besparelser – i forhold til, hvad andre leverandører tilbyder.

   Gode råd er gratis

   Det handler om tillid og kemi - netop derfor er både råd og vejledning gratis, for på den måde kan lære hinanden at kende.

   Gratis pristjek

   Ønsker du at sammenligne vore priser, med det du betaler i øjeblikket, kan vi tilbyde et gratis pristjek på dine tryksager.

   Lad os mødes

   Varm kaffe på kanden, grønne klimavenlige tryksager på tapetet. Vi stiller gerne op til et uforpligtende møde, hvor vi kan tale om de ting du ønsker at få fremstillet. 

   På den måde finder du også ud af, hvor meget vi har at byde ind med – både af erfaring, know-how og økonomisk ansvarlige løsninger.

   Må vi byde op?

   Den første kontakt er altid svær, men bare rolig – vi er ikke så tunge at danse med…

   Det kræver mod

   At prøve noget nyt – det gør det også når der skal vælges ny tryksagsleverandør.

   Det siger vores kunder om samarbejdet

   jenselling
   Igennem mere end 20 år, har vi benyttet Filipsen som vores grafiske samarbejdspartner, hvor vi altid har fået professionel sparring, gode priser og flotte tryksager.
   CEO - jit.nu
   Dominique Bouchet
   Jeg lærte Jens Filipsen at kende, da han startede sit firma i 80’erne. Jeg blev – og er stadig – imponeret over hans engagement, høflighed og samarbejdsvillighed. Hans professionalisme ligger til grund for et godt samarbejde, hvor tillid og god sparing skaber de grafiske kvalitetsløsninger, som kunderne efterspørger. Jeg har ofte anbefalet Filipsen til venner, foreninger og virksomheder, som alle har udtrykt stor tilfredsstillelse.
   Dominique Bouchet
   Professor i Marketing samt konsulent i Management
   Per-Nielsen-WEB
   ”Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Filipsen Grafiske Løsninger. Priserne er rimelig, aftalerne bliver overholdt, man får råd og vejledning undervejs og slutresultatet er altid i orden.”
   Per Nielsen
   Galleri Rasmus
   1naturtræ-skilte-filipsen

   Få et gratis og uforpligtende tilbud

   Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller et pristjek på dine eksisterende tryksager. Vi kan tilbyde del- eller totalløsninger til yderst konkurrencedygtige priser.

   Som grafisk tryksagsleverandør siden 1988 ved vi hvad der skal til når det drejer sig om f.eks.: