direct mail adra

Få større respons - benyt dig af direct mails.

En direct mail-kampagne, er ikke bare et brev i postkassen.

Et brev i postkassen er et effektivt valg, som skiller sig ud fra den digitale post vi dagligt modtager.

 

Kunsten er enkel – det handler om at få skrevet “et brev der sælger”. Et personligt brev symbolisere noget helt andet end en e-mail, og det giver ofte modtageren en værdifølelse. Mange af vores køb og handlinger foretager vi netop på baggrund af en følelse.

 

Derfor får det traditionelle brev – med eget navn og personlig tekst stor opmærksomhed, og har tillige en høj troværdighed, idet afsender skaber en form for personlig relation til modtageren.

 

Det er iøvrigt ikke lovligt at sende en masse e-mails afsted, uden at modtagerne har givet tilladelse til det. Det betegnes som “spam”, og det er vi vist alle trætte af at modtage. Derimod er der intet til hinder for at sende et personligt brev – og hvor mange breve har du modtaget i de sidste 14 dage?

 

Vi tilbyder at hjælpe dig godt igang med din kommende DM. Vi samarbejder med dygtige tekstforfattere og kan tillige skaffe de adresser, som rammer den målgruppe du vil påvirke.


Klik på de nedenstående bjælker og læs mere:

En “Direct-Mail-kampagne”  er en personlig, målrettet – men uopfordret henvendelse til en selekteret gruppe mennesker. I en direct-mail-kampagne kan du målrette din kommunikation til den enkelte.

For mange virksomheder og foreninger er direct-mail-kampagner den mest effektive form for markedsføring.

Direct-mail-kampagner er målbare og effektive, såfremt de udsendes efter en opdateret database. Det er muligt at købe sig til en database, hvis du ønsker at tage fat i et nyt kundesegment.

Inden du går igang med din direct mail kampagne, skal du overveje om du selv kan håndtere hele forløbet, eller om du skal have hjælp af eksterne specialister.

Under alle omstændigheder, skal sørge for at få alt det ud af din kampagne, som du overhovedet kan. Det kan du gøre ved at måle effekten af kampagen og efterfølgende bruge den viden du har fået på en konstruktiv måde.

Har du brug for hjælp, når det f.eks. drejer sig om:

Tekster? – vi samarbejder med dygtige tekstforfattere.
Adresser til nye emner? – vi kan hjælpe med at indkøbe de rette adresser.
Grafisk udformning og design? – vi kan stå for det grafiske forarbejde.
Trykning, adresseflet på breve og kuvertering? – vi er specialister.
Portobesparelser? – vi kan altid sikre dig den billigste udsendelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve, og få flere fordele – vi udsender ca. 4 til 6 gange om året, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.