Fundraising er en fællesbetegnelse for indsamling af penge til et bestemt formål.

Som forening kan man med stor fordel indsamle penge til bestemte formål. Det kan f.eks. være til penge til foreningens drift eller til finansiering af specielle aktiviteter eller nyanskaffelser. For at kunne benytte sig af fundraising, er der visse krav man som forening skal kunne opfylde.

Fundraising kræver som alt andet en god planlægning. Der skal udarbejdes et budget for de planlagte aktiviteter og der skal planlægges hvornår på året de planlagte aktiviteter skal realiseres.

Filipsen Grafiske Løsninger har den viden og den erfaring der skal til, for at være en attraktiv sparrings- og samarbejdspartner – og vi står gerne til rådighed med “råd og vejledning”.

Professionel rådgivning og faste priser - så er du igang

INDIVIDUELLE LØSNINGER

Ikke to foreninger er ens - så derfor er der heller ikke standardløsninger inden for fonraising. Vi tilbyder at tage en uforpligtende snak omkring jeres behov og ønsker - eftefølgende kommer vi med vores bud, på en løsning vi kan anbefale.

Der findes over 13.000 private og offentlige fonde, hvor der kan søges om økonomisk bistand til foreningers aktiviteter.

KOM GODT IGANG

Vi er gode at sparre med - vi har prøvet det meste inden for fundrasing, og vi deler hellere end gerne ud af der erfaring og viden vi har.

Ingen forening er for lille - og ingen for stor. Fundraising er for alle!

Den lokale idrætsforening, eller den store patientforening. De fleste foreninger – store som små, har brug for ekstra indtægter til ekstraordinære tiltag – Fundraising kan være løsningen.

Cargo express

Our educated couriers deliver your cargo in the right place at the right time safely. You can be sure in our services.

Proven Experience

Thousands of happy clients, hundreds of permanent customers are the result of our work.

Thanks to the expertise and knowledge, Moving Logistics Company offers you a professional service of smooth custom clearance through customs checkpoints. Due to our license and professional approach in sea freight logistics we are able to perform clearance of your goods received in the local an international ports. By working in this proactive way, we can save time and offer you a next day delivery. Our employees are ready to guide you through the complex port layouts, regulations and cultural norms to ship your cargo from port to port.

Ring og spørg hvad vi kan gøre for dig!

Telfon:

7550 3636