Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vil du have mere ud af dit tryksagsbudget?
Så har vi løsningen, så på grund af outsourcing sikrer uvildig rådgivning.

 

Vores kernekompetance er viden og netværk. En erfaring omkring grafisk produktion og et team af samarbejdspartnere bestående af alt lige fra tekstforfattere, grafikere til trykkerier i ind og udland. 

 

 

Vores organisation er opbygget som et team af projektledere, designere, dekoratører, skiltemalere og montører.

Hovedparten af vores produktion og montage har vi outsourcet til branchens absolut bedste leverandører i både ind- og udland. Derfor kan vi rådgive vores kunder uafhængigt af egne bekostelige produktionsfaciliteter og i stedet for samarbejde med den leverandør, der har ’værktøjet’ til at løse den enkelte opgave bedst. Vores opgave er at præsentere kunden for den optimale løsning, og det gør vi bedst ved ikke at skulle tage hensyn til én bestemt produktionslinie

 

LØBENDE FAGLIG OPDATERING SIKRER VORES KUNDER DEN BEDSTE RÅDGIVNING

Gennem vores netværk af samarbejdspartnere, samt deltagelse i internationale fagmesser, holder vi os løbende opdateret om de nyeste tiltag i branchen. Vi er på forkant med hvad der sker i branchen, for at kunne give vores kunder den bedste rådgivning.

 

VI GIVER KUNDEN VALGMULIGHEDER INGEN ANDRE SKILTEFIRMAER KAN

Vores internationale netværk har været med til at sikre os agenturet på en lang række produkter. Produkter vi er ene om på det danske marked. Vi kan præsentere vores kunder for en meget bred vifte af muligheder og løsninger og dermed tilbyde flere og bedre alternativer at vælge imellem.

 

EN GOD DIALOG ER VEJEN TIL EN GOD LØSNING

Den bedste løsning tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Derfor bruger vi altid den nødvendige tid på at stille spørgsmål og lytte til kunden. Hvad er udgangspunktet? Hvad vil kunden gerne opnå?

Men det er ikke ensbetydende med at vi altid giver kunden ret. Vores fornemste opgave er nemlig at give modspil, stille spørgsmål og opstille alternativer. Vi udnytter vores erfaring og lader den komme kunden til gode.

 

KVALITETSSIKRING HANDLER OM ALDRIG AT GÅ PÅ KOMPROMIS

Hos Harboe Skilte A/S er vi stolte over at lægge navn til vores løsninger. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Fra opgaven går i produktion til den er afleveret har vi greb om processen. Vi sørger for at alle detaljer er som de skal være, at kvaliteten, farven og størrelsen er rigtig, at produktet bliver monteret pænt og ordentligt og at kunden i det hele taget er tilfreds. For at sikre os at resultatet lever op til vores kvalitetskrav og kundens ønsker og behov gennemfører vi altid en evaluering med kunden når projektet er afsluttet.

FORSIDE

VI ER

PRODUKTER

WEBSHOP

KONTAKT