"it is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change"

Charles Darvin – (1809 – 1882)

Vi har mange års erfaring, og rigtig gode samarbejdspartnere i både ind- og udland. Netop derfor kan vi tilbyde – så at sige, næsten alt – med tryk på.

Vi lader os gerne udfordre på områder, hvor andre siger fra – for kun på den måde, kan vi tilegne os den viden og erfaring, der sikrer os en plads blandt de bedste.

Vi er altid parate til at give dig et godt og konkurrencedygtigt tilbud.

Kort og godt - kontakt os, og hør nærmere

Bannere

Vi har nok landets bedste priser på bannere. Det skyldes, at vi samarbejder med europas bedste og billigste leverandører.

Storformat print

Vi trykker i alle størrelser og formater - og selvfølgelig også på alle materialer.

Flag, bannere og roll ups

Flag, roll-ups og beach-flag kan købes i mange forskellige kvaliteter. Vi sælger ikke "kina-varer", men kvalitetsprodukter til fornuftige europæiske priser.

Det siges, at den der går i andres fodspor aldrig kommer foran...

Og det er også helt korrekt, men hvorfor dog ikke tage ved lære af alle foregangsvirksomhederne? Vi samarbejder med dem der har den viden og den erfaring der gør dem til specalister på netop deres områder. Der er ikke mange der kan bryste sig med at være bedst det hele, men vi kan med stolthed fortælle, at vi samarbejder med en række af europas bedste leverandører, inden for mange forskellige grafiske områder.

Vi er medlem af GRAKOM

GRAKOM – Kommunikationsindustrien er en dansk erhvervsorganisation , der repræsenterer over 500 virksomheder specialiseret i trykt og digital kommunikation, og omfatter en lang række brancheforeninger. Desuden står GRAKOM bag arbejdsgiverforeningen GRAKOM Arbejdsgivere.

Til den grafiske branche findes der en række målrettede miljømærker, der kan være med til at styrke og synliggøre tryksagens miljøpræstation i markedet. Miljøvenlige tryksager er med til at skabe en renere og grønnere verden – til gavn og glæde for os alle, og ikke mindst for miljøet. På GRAKOM´s hjemmeside oplyses om de gængse mærkninger.

Thanks to the expertise and knowledge, Moving Logistics Company offers you a professional service of smooth custom clearance through customs checkpoints. Due to our license and professional approach in sea freight logistics we are able to perform clearance of your goods received in the local an international ports. By working in this proactive way, we can save time and offer you a next day delivery. Our employees are ready to guide you through the complex port layouts, regulations and cultural norms to ship your cargo from port to port.

Still have questions?

Flag

Flag, roll-ups og beach-flag kan købes i mange forskellige kvaliteter. Vi sælger ikke "kina-varer", men kvalitetsprodukter til fornuftige europæiske priser.

og, alt, alt det andet

Det du skal have fremstillet, giver vi gerne et tilbud på - uanset om det er tryk i bunden af en kop (indvendigt) - eller fremstilling af medaljer, refleksbrikker eller awards