"it is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change"

Charles Darvin – (1809 – 1882)

Vi har mange års erfaring, og rigtig gode samarbejdspartnere i både ind- og udland. Netop derfor kan vi tilbyde – så at sige, næsten alt – med tryk på.

Vi lader os gerne udfordre på områder, hvor andre siger fra – for kun på den måde, kan vi tilegne os den viden og erfaring, der sikrer os en plads blandt de bedste.

Vi er altid parate til at give dig et godt og konkurrencedygtigt tilbud.

Kort og godt - kontakt os, og hør nærmere

Bannere

Vi har nok landets bedste priser på bannere. Det skyldes, at vi samarbejder med europas bedste og billigste leverandører.

Storformat print

Vi trykker i alle størrelser og formater - og selvfølgelig også på alle materialer.

Flag, bannere og roll ups

Flag, roll-ups og beach-flag kan købes i mange forskellige kvaliteter. Vi sælger ikke "kina-varer", men kvalitetsprodukter til fornuftige europæiske priser.

Det siges, at den der går i andres fodspor aldrig kommer foran...

Og det er også helt korrekt, men hvorfor dog ikke tage ved lære af alle foregangsvirksomhederne? Vi samarbejder med dem der har den viden og den erfaring der gør dem til specalister på netop deres områder. Der er ikke mange der kan bryste sig med at være bedst det hele, men vi kan med stolthed fortælle, at vi samarbejder med en række af europas bedste leverandører, inden for mange forskellige grafiske områder.

Vi er medlem af GRAKOM

GRAKOM – Kommunikationsindustrien er en dansk erhvervsorganisation , der repræsenterer over 500 virksomheder specialiseret i trykt og digital kommunikation, og omfatter en lang række brancheforeninger. Desuden står GRAKOM bag arbejdsgiverforeningen GRAKOM Arbejdsgivere.

Til den grafiske branche findes der en række målrettede miljømærker, der kan være med til at styrke og synliggøre tryksagens miljøpræstation i markedet. Miljøvenlige tryksager er med til at skabe en renere og grønnere verden – til gavn og glæde for os alle, og ikke mindst for miljøet. På GRAKOM´s hjemmeside oplyses om de gængse mærkninger.

Thanks to the expertise and knowledge, Moving Logistics Company offers you a professional service of smooth custom clearance through customs checkpoints. Due to our license and professional approach in sea freight logistics we are able to perform clearance of your goods received in the local an international ports. By working in this proactive way, we can save time and offer you a next day delivery. Our employees are ready to guide you through the complex port layouts, regulations and cultural norms to ship your cargo from port to port.

Alarmmærker som kan læses både ude- og inde fra når de sættes på et vindue. Alarmmærkerne har en meget holdbar permanent klæbende lim, som sikrer optimal vedhæftning.

Trykket er lamineret og trykt på vejrbestandigt kvalitetsfolie som tåler daglig rengøring, og er modstandsdygtig over for solens UV-stråler, vand og olie.
Alarmmærkerne kan monteres på vinduer og døre – og teksten vil altid kunne læses. Du bestemmer selv, om du vil have tryk på begge sider af mærket, størrelsen og udformning.

Mulighederne er mange – og en del af vore kunder, bruger mærkerne når der f.eks. skal informeres i vådrum eller på maskindele – Mærkerne er nemlig uaftagelige og har en meget lang levetid.

Et moderne “Litografi” kaldes for et “Gicleé tryk”
Gicleé er navnet på en helt speciel trykmetode, som er ret lig de gammeldags litografier. Ordet “Gicleé” blev første gang brugt af franskmanden Jack Duganne i 1991 i USA. Duganne manglede et ord for det tryk som mange kunstere skabte på deres computere og efterfølgende printede ud i utrolig høj kvalitet. De Gicleé kunstryk vi tilbyder, bliver alle fremstillet på certificerede printere med op til 13 vandbaserede trykfarver. Det sikrer en fantastisk farvegengivelse, og da vi tillige benytter de bedste og mest eksklusive papirkvaliteter på det danske marked, kan vi i ren beskedenhed tilbyde den ypperste og bedste kvalitet inden for kunstryk.

Skrab og vind – mange foreninger, sportsklubber og firmaer benytter sig af skrabespil eller julekalendere med skrabefelter. Der er en høj markedsføringsværdi i et skrabespil, og som foreningen, har man med spillet mulighed for at forbedre økonomien til gavn og glæde for medlemmerne.

Vi tilbyder det meste inden for skrabelodder – både standardlodder og specialdesignede lodder i store og små oplag.

Ring og fortæl om dine ønsker til lodderne – så råder og vejleder vi, og kvitterer med et uforpligtende tilbud på det antal skabelodder du ønsker pris på. Det er der nemlig rigtig god økonomi i, for dig og for den forening eller virksomhed du repræsenterer.

Magneter til alle formål, og i alle størrelser og oplag. Køleskabsmagneter, magnetiske puslespil eller med en speciel udskæring.

Måske en køleskabsmagnet, hvor der er påsat en indkøbsseddel med plads til de ting køleskabet mangler  – muligheder er der nok af. Bliv inspireret af de forskellige magnetreklamer.

Har du idéen, ved vi hvordan du får den virkeliggjort.

Køb den grafiske rådgivning og viden der giver dig besparelser og fordele når du køber tryksager. Måske har du set en tryksag som din sædvanlige tryksagsleverandør ikke ved hvordan man fremstiller. Eller måske har du fået “en sludder for en sladder” da du reklamerede over din sidste tryksagsproduktion. Og hvor sikker er du iøvrigt på at du altid betaler den rigtige pris for dine tryksager hos din tryksagsleverandør? Hos Filipsen Grafisk Produktion kan du købe den viden, eller de oplysninger du har behov for. Hverken mere eller mindre. Har du spørgsmålene, har vi som regel den inden for tryksager der kan gøre forskellen. Har du behov for kompetent rådgivning i forbindelse med en trykstart i Danmark eller i udlandet, står vi også til rådighed. Du kan vælge at købe dig konsulentbistand, når der er ting eller opgave der kræver mere end det sædvanlige. En let og hurtig måde at komme problemerne i forkøbet, eller få forbedret sine indkøbsaftaler hos egne tryksagsleverandører.

Forlaget Filipsen, er et bogforlag, som kan udgive – eller hjælpe dig med at få udgivet dine bøger.

Bogforlaget tilbyder alt, lige fra korrekturlæsning, omskrivning og redigering af manuskripter.

Ønsker du f.eks. at stå for en selvudgivelse, kan du gøre det i samarbejde med os, og bruge de ISBN-numre vi ligger inde med. Ligeledes kan vi sørge for lektørudtalelser m.v, og vi kan stå for en fornuftig markedsføring af udgivelsen.

Still have questions?

Flag

Flag, roll-ups og beach-flag kan købes i mange forskellige kvaliteter. Vi sælger ikke "kina-varer", men kvalitetsprodukter til fornuftige europæiske priser.

og, alt, alt det andet

Det du skal have fremstillet, giver vi gerne et tilbud på - uanset om det er tryk i bunden af en kop (indvendigt) - eller fremstilling af medaljer, refleksbrikker eller awards