Home » Om os

Om os


Spar penge på kvalitetstryksager og grafisk rådgivning

Filipsen Grafisk Produktion lever af de besparelser og fordele vi kan tilbyde vore kunder når det drejer sig om tryksager og grafiske produktioner. Vore kunder får del i de stordriftfordele og indkøbsaftaler vi har indgået med danske, såvel som udenlandske leverandører.

 

Hos Filipsen Grafisk Produktion får du bare flere fordele:

Du får del i de økonomiske stordriftsfordele vi har
Du bliver en stor kunde i en mindre virksomhed
Du undgår de fejl der ofte sker når man handler på nettet i en “tryksags-shop”.
Du sparer tid og penge på vores personlige rådgivning.
Du har én kontaktperson, der varetager og kender dine ønsker og krav.

Og så er vi ikke så tunge at danse med…

Traditionelle tryksager kan du købe alle steder – og selvfølgelig også hos os. Vi tilbyder et gratis pristjek på de tryksager du har fået leveret fra din nuværende tryksagsleverandør. På den måde kan du kontrollere, om du betaler den rigtige pris for dine tryksager.

 

Binding

Vi lever af det vi ved – og af det de andre er gode til

Filipsen Grafisk Produktion aps, har siden 1988 levet af at levere tryksager, idéer og grafisk reklame til en lang række virksomheder i ind- og udland.

Vi ved, hvilke trykkerier som er optimeret til at fremstille f.eks. bøger eller magasiner. Andre igen, har specialiseret sig i konvolutter, brevpapirer eller formularer.

Det gælder om at få sine tryksager og reklameartikler fremstillet hos de leverandører, der har de rigtige maskiner til en given opgave – Hos os får du de bedste løsninger til de helt rigtige priser.

Filipsen Grafisk Produktion repræsenterer, og samarbejder også med store udenlanske leverandører i Estland, Letland og Polen. Det gør vi fordi kvaliteten er i top, og prisniveauet er tit et helt andet, end det vi er vant til Danmark.