Home » Souvenirs for smagsløgene

Souvenirs for smagsløgene

 

 

Egen udgivelse – 2. oplag

Vores smukke “bestseller” til natur- og kunstelskere har vi genoptrykt, da 1. oplag blev revet væk.

Bogen “Souvenirs for smagsløgene” med ISBN nr. 9788799313709 kan købes hos os. Kunstbogen er i helbind, skrevet af Jan Langebæk og smukt illustreret med akvareller af naturvejleder og billedkunstner Ole Runge.

 

Pris, kr. 180,- incl. forsendelse.
Bestil den, ved at sende en mail til jf@filipsen.com eller ring på 7550 3636.

 

Souvenirs for smagsløgene – minder på glas og flaske

Smag og dufte er gode til at aktivere hukommelsen – ofte meget bedre end synet. Erfarne vinkendere kan på smagen udpege druernes voksested med forbavsende nøjagtighed. Kokke kan på duften fortælle, hvilke krydderier der er brugt til en ret, og vi andre oplever også, at en duft eller en smag giver mindelser om steder, begivenheder eller personer. Hvorfor så ikke bruge denne evne til at få gode smagsoplevelser sammen med erindringen om netop den sommer, om bedstemors frugt have eller om duften fra den jyske mose.

Bogen er tiltænkt de mennesker, der færdes i naturen og gerne vil have noget med hjem ud over oplevelsen. Det kunne være lystfiskeren, der tager en kvist malurt med hjem til at lave en spændende snaps, jægeren, der bliver snydt af bukken, men som får morkler med hjem i stedet eller blot en familietur langs brombærhegnet, der giver syltetøj til mange mørke vintermorgener.