Home » Bogbinding

Bogbinding


Bøger i små oplag.

Står du og skal bruge én eller to bøger i fast bind kan du få den leveret inden for én til to dage – alt efter hvilket bind eller omslag du ønsker. Kort sagt vi leverer bøger i alle oplag, store som små.

Kirkebøger, slægtsbøger med stamtræ eller gæstebogen fra en helt speciel lejlighed – vi indbinder det hele, så eftertiden også har noget at glæde sig over.

Bogomslag kan udformes på mange forskellige måder, og i mange forskellige prislag, så vi anbefaler at du kontakter os, så vi sammen kan finde den rette løsning til dine bøger

 

Bookkram: Findes i mange kulører – lige fra neonfarver og glimmer til almindelige standardfarver. Det meget slidstærkt bind til en fornuftig pris.

Kunstskind: Materialet minder om skind, og har en halvblank overflade.

Læderindbinding: Et meget eksklusivt bind i ægte læder. Findes i både mat og blank udgave i farverne sort, beige, hvidt og brunt.

Halvbind: En bog, hvor hjørnerne og ryggen er af læder. Resten af bindet består af dekopapir som fås i mange forskellige udgaver

Ovenstående er blot et lille udvalg af de mange, mange forskellige muligheder der foreligger når en bog skal indbindes. Kontakt os for en uforpligtende snak, og lad os vejlede dig i dit næste bogprojekt.